Dalam keadaan ekonomi slow macam sekarang ni, susah nak dapat kerja. Lebih-lebih lagi kerja yang kita idamkan. Setuju?

Jadi, kami nak tanya, terutama sekali kepada generasi muda. Habis kalau tak dapat kerja? Apa anda buat? Tunggu saja sampai dapat? Dan mengeluh bila tengok kawan-kawan lain yang dah dapat kerja?

Jangan la macam tuu. Orang muda mana boleh senang mengalah. Cuba tengok macam salah seorang client kami ni;

Ini baru betul! Jangan buang masa. Apa anda dapat kalau terus salahkan ekonomi, salahkan government, salahkan org sekeliling bila anda sendiri tak ada usaha pun untuk terus ke depan. Habuk pun tak dapat kan? 

Sementara tunggu kerja tu, carilah jalan supaya anda boleh hidup berdikari. Cukup-cukup lah harapkan duit dari ibu bapa. Anda tu orang muda. Keluar pergi cari kerja part time sambil-sambil anda buru kerja.

Sebab tu kami perkenalkan Carpedia E-Hailing Program ni. Program ni kami buat khas untuk pemburu kerja dan freelancer di luar sana.

Kerja part time memang biasa kita dengar. Tapi kerja part time bawa E-Hailing pernah dengar? Senang cerita, Carpedia E-Hailing Program ni ialah program kerja part-time untuk jadi pemandu E-Hailing.

Tak ada kereta? Tak ada masalah!

Apa Faedah Carpedia E-Hailing Program Ni? 

Free registration utk jadi driver E-Hailing

Pelan Flexi Deposit

Gaji Mingguan

Masa kerja flexible 24/7

Maintenance Kereta Ditanggung 100%

FREE E-Book & Whatsapp Group support sebagai panduan

Siapa Yang Sesuai Untuk Program Ini? 

Fresh Graduate

Diploma ke, Degree ke, tak kisah! Asalkan ada lesen memandu, anda layak! Tak ada kereta pun tak jadi masalah

Penganggur

Baru lepas kena buang kerja? Cari kerja pun makin susah? Program ini bagi peluang baru untuk anda isi poket dgn income

Freelancer

Kalau tengah musim takde job, apa anda buat untuk dapat side income? Program ini sesuai dgn anda yg suka kan waktu kerja fleksibel!

” Wah saya berminat nak join! Berapa kos program ni? “

Ada banyak pilihan kereta untuk anda pilih. Ada Axia, Myvi, Bezza dan Alza! Pakej paling murah serendah RM 380/seminggu! 

Mahal? Anda tahu tak anda melabur serendah RM 380 ni mula-mula, lepas tu anda boleh pukul income setinggi RM 500 ke RM 1000 setiap minggu?

Kepada first timer, jangan risau! Kami setelkan dari A-Z sampai anda betul-betul dah boleh buat duit dgn sendiri.  

Apa Kata Pelanggan Kami?

” Saya pindah ke KL utk support kerjaya isteri dapat tawaran kerja di sini. Saya ni jenis tak boleh duduk diam, so saya cari kerja. Saya tertarik dgn program ni sebab saya boleh jumpa ramai orang setiap hari! Sambil-sambil tu boleh promote restoran saya sekali! Zurin

Business Owner , Asraar Hadramawt Restaurant

” Lepas hampir setahun join Carpedia E-Hailing Program ni, saya dapat kumpul duit untuk beli sebiji Honda City. Jadi sekarang saya buat E-Hailing pakai kereta sendiri! Terima kasih Carpedia atas peluang ini!

Saiful Nizam

Peniaga Online

” Sementara tunggu nak sambung master, saya ada cuti 3 bulan. Daripada tak buat apa-apa, saya cuba program ni. Memang best. Buat duit ikut masa saya sendiri. Mula-mula ingat nak buat 3 bulan je, tapi sebab flexi sangat sampai sekarang pun saya masih buat ” Suhairi

Student Master, Universiti Malaya

Sambil Buat E-Hailing Team Carpedia Akan Guide Saya Sekali Ke Untuk Buru Kerja? 

Carpedia Humming Bird Program

Ini pakej terbaru buat semua peserta E-Hailing kami! Anda ‘hinggap’ sebentar bersama program ini, kami akan tunjukkan anda cara-cara untuk buru kerja melalui formula yang dah terbukti berkesan membantu lebih 100 orang ‘penganggur’! Program ini dijayakan bersama Coach Kerjaya No. 1 di Malaysia, Tuan Ameirul Azraie (FB: Ameirul Azraie). Dari program ini, kami akan bekerjasama untuk pastikan and, peserta E-Hailing mendapat sebanyak mungkin interview kerja,  dan pastikan anda ‘terbang’ dengan kerja yang anda idamkan!  

Berminat ? Daftar Sekarang!